SAMVIRKES bestyrelse

Stepping Taekwondo Klub er en del af idrætsforeningen SAMVIRKE. Vi er underlagt SAMVIRKEs vedtægter og bestyrelse, som er ansvarlig for klubbens økonomiske drift og de fysiske træningsrammer. 
Stepping Taekwondo Klubs daglige drift organiseres af et lederteam på minimum tre personer.

Stepping TKD lederteam

Stepping Taekwondo Klub drives af følgende lederteam: 

Lederteam:
– Marc Egede
– Klaus Arndt Mortensen
– Anton Zelenka
– Julia Munch Madsen

Al kontakt vedr. Stepping Taekwondo Klub foregår via nedenstående knap

Klubbens historie

Stepping Taekwondo Klub blev optaget i SAMVIRKE på et møde den 30/05 2012 i Trekløverhallen. Daværende næstformand i SAMVIRKE Mona Christensen, Flemming Henriksen fra bokseklubben og Marc Egede deltog i mødet. Der blev diskuteret om Taekwondo og boksning skulle slås sammen. Vi blev hurtigt enige om, at stil og træning var for forskellige til at slås sammen. Vi besluttede Taekwondo, motionscenter og boksning skulle have et samarbejde økonomisk. Det er grunden til at medlemmerne i Stepping Taekwondo Klub kan får motionscenter for 100 kr. om året. 

Der var stiftende stiftende generalforsamling d. 06/06 2012. 
Se klubbens vedtægter

Første avis-annonce - udarbejdet af Mona Christensen

Den første træning i klubben

Ole med gult bælte fra Kolding Taekwondo Klub går rundt som hjælpetræner. De andre i dobok Christoffer, Samuel, isak og Daniel, som er Ole’ søn. 

Klubbens første mon og kup graduering

Cheftræner og gradueringsberettiget i Dansk Taekwondo Forbund Nicolaj Schiermar fra Kolding Taekwondo Klub var ansvarlig for kup gradueringen.