Ny dansk mester i Stepping

I denne tid, hvor Danmark er i karantæne, og alle idrætsklubber i Danmark er under lockdown, kan det være svært for klubberne at fastholde deres daglige rutine.

Men det stoppede ikke Christian Søgaard-Meyer fra Stepping Taekwondo Klub, som tilmeldte sig Danmarks første Danske Online Mesterskab i Poomsae. Stævnet blev afholdt lørdag d. 11. – søndag d. 12. april og flere end 100 udøvere deltog i stævnet.

Poomsae er serie af sammensatte teknikker som omhandler selvforsvar mod flere modstandere. Det er en mere 2000 års gammel metode til at træne sine teknikker uden at komme til skade eller skade andre. I Poomsae indgår elegante temposkift og hurtige og kraftfulde spark- og håndteknikker, som kan bruges til selvforsvar. Udover selvforsvar bruges Poomsae til at skabe balance mellem krop og psyke i en ofte travl hverdag.

Mens hele Danmark var lukket ned grundet COVID-19, har Christian trænet sig i topform i sin have og kan nu kalde sig ny dansk mester ved det første online taekwondo stævne, i Danmark.

Christian har været med til at stifte Stepping Taekwondo klub. Han har sin ugentlige gang i klubben, hvor han underviser hver fredag. På grund af COVID-19 er træningen rykket online, hvor medlemmerne kan følge Christians træning live på klubbens facebookgruppe hver fredag.

Skriv et svar